Avantour

Slovenija v enem dnevu

woman-with-backpack-exploring-bali-indonesia-.jpg

Slovenija v enem dnevu

Od

114€

Trajanje

5 ur

Max. oseb

12 oseb

Štart

Bled jezero

Min. starost

12+ let

Vrsta izleta

Pohodna

Obdobje

4. maj - 17. september

Izlet po Sloveniji v enem dnevu je lahko poln raznolikih doživetij, ki vključujejo naravne lepote, kulturne znamenitosti in gastronomske užitke.

Na primer, naš enodnevni izlet se začne z obiskom slikovitega jezera Bled, kjer bi uživali v vožnji s čolnom do otoka sredi jezera in občudovali čudovit razgled na Blejski grad s hriba nad jezerom.

Nato bi nadaljevali svojo pot proti Triglavskemu narodnemu parku, kjer bi se lahko podali na krajši pohod do slapu Savica ali uživali v panoramski vožnji po gorskih cestah.

Naslednja postaja bi bila obmorska mesta Piran ali Portorož, kjer bi raziskovali ozke uličice srednjeveških mestnih jedrskih in uživali v svežem morskem zraku ob obali Jadranskega morja.

Za zaključek dneva bi se odpravili v prestolnico Ljubljano, kjer bi obiskali Ljubljanski grad, se sprehodili ob reki Ljubljanici in si privoščili okusne lokalne jedi v eni izmed številnih restavracij v središču mesta.

Slovenija v enem dnevu ponuja bogato paleto doživetij, ki združujejo naravno lepoto, kulturno dediščino in kulinarične užitke ter omogočajo edinstveno in nepozabno izkušnjo.

Cena vključuje

Cena na vključuje

Slike iz izleta

Rezerviraj

Get 30% Discount Now

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore dolore magna